Inspirasjon til innsamling

Å starte en innsamling skal være gøy og enkelt og alle kan bli med - privatpersoner, skoler, barnehager, bedrifter, lag og vennegjenger. Vi setter stor pris på ditt engasjement. Din støtte og engasjement gir håp til barn og ungdom med kreft og deres familier. Her noen eksempler på hva andre har gjort for å starte en innsamlinger til Barnekreftforeningen.

Bursdagsfest

Sine og Tonje har en felles venninne som fikk kreft. Da de skulle feire bursdagene sammen ønsket de seg penger til Barnekreftforeningen istedenfor gaver.
Les mer

Kultur mot kreft

Har du lyst till å arrangere en konsert eller danseshow? Bli inspirert av Sander Mathisen Skjerva som til tross for sin unge alder har gjort det mange ganger.
Les mer

T-skjorter designet av barn

Elevbedriften Ungehelter solgte T-skjorter designet av barn som en hyllest til kreftsyke barn.
Les mer

Luftkrigsskolen og Luftforsvaret

335 skvadronen arrangerer årlig flyturer for barn med kreft og deres familier, og kadetter ved Luftkrigsskolen har i en årrekke hatt digitale bøsser til inntekt for barnekreftsaken.
Les mer

Kan du spille et instrument?

- Jeg spiller for barn og ungdom med kreft og ønsker at de skal få samme muligheter som jeg har fått, sier Kristine Emilie Krüger.
Les mer

Vår aller største bidragsyter - Team Rynkeby!

I 2021 syklet 280 syklister fordelt på 10 lag fra 10 ulike steder i Norge inn til Trondheim. Vanligvis går turen fra Oslo til Paris.
Les mer

Gamere mot kreft

Elkjøp og 00Nation har to år på rad invitert til en 12-timers veldedighetsstream for gamere som har blitt veldig populær.
Les mer

FotballTrøyeFredag

Ta på deg din favoritt-fotballtrøye for barn med kreft og vær med å lage Norges mest fargerike fotballag i september (dato for 2022 kommer).
Les mer

Produsere lys av gjenbrukt stearin

Reburn er en ungdomsbedrift som reproduserer stearinlys av gjenbrukt stearin.
Les mer

Løp for meg!

Gjennom hele september løper vi sammen, og hver for oss, til inntekt for barnekreftsaken. Bli med på Løp for meg 2022.
Les mer

Superhelten Emil

Emil hadde selv barnekreft - noe som har motivert han til å hjelpe andre barn i samme situasjon.
Les mer

Hovedsponsor Nille

Gjennom hele september (Barnekreftmåneden) sprer ansatte hos Nille oppmerksomhet rundt barnekreftsaken, selge gullsløyfer, bamser og lys til inntekt for Barnekreftforeningen.
Les mer

Espresso House

Arbeidet for Barnekreftforeningen skaper sterkt samhold blant de ansatte. I 2021 meldte de seg også på Løp for meg som bedrift.
Les mer

Løpe "Olympiske Leker"

Da OL ble utsatt på grunn av korona, bestemte ildsjelen Henrik Singsdal seg for å løpe «Olympiske Leker». 📍 270 kilometer - 🏔 18.000 høydemeter - 💰 273.461 kroner
Les mer

Bilrace for barnekreftsaken

I juni 2021 samlet Norges Simracing-miljø seg for å kjøre billøp for barnekreftsaken. Arrangementet ble strømmet live på YouTube.
Les mer