Bli med på Barnekreftforeningens

Løp for meg 2022

Løp for meg er et aktivt innsamlingsløp i september, der "barn" i alle aldre løper sammen eller hver for seg, til inntekt for barnekreftsaken. Det spiller ingen rolle hvor fort eller langt man løper - det som virkelig betyr noe, er den viktige saken vi løper for. Din deltakelse og engasjement er med på å bekjempe barnekreft!

Er du en ildsjel med ønske om å arrangere et lokalt «Løp for meg»? Opprett en egen innsamling her og bruk innsamlingen din som påmeldingsplattform. Deltakerne kan da enkelt melde seg på gjennom å støtte aksjonen din med 100 kroner (eller et valgfritt beløp). Betaling kan gjøres via Vipps, kort eller faktura.

NB! Fristen for å bestille arrangørpakke var 1. september og har dessverre utgått. Det er fremdeles mulig å arrangere og opprette en løpsinnsamling i september. Når du oppretter en innsamling får du tilsendt et digitalt startnummer og diplom. Skriv gjerne ut startnummer og diplom til utdeling på løpsdagen, eller del det med deltakerne dine på e-post.

Ønsker du å bli med på et løp i nærheten av deg? Sjekk ut oversikten over alle aktive «Løp for meg» innsamlinger ved å trykke på knappen "Finn / Støtt et løp" over.

{{ collected_gift_amount_formatted }}

innsamlet totalt